ORTODÒNCIA-INVISALIGN

Que és Invisalign?

Un somriure ho pot canviar tot!

La teva confiança. El teu aspecte. La teva vida. Amb Invisalign, aconseguir el somriure que sempre has somiat no té que ser una odissea. De fet, casi no interfereix amb la seva vida quotidiana.

Invisalign recol·loca les dents mitjançant aligners pràcticament invisibles i extraibles que es fabriquen a la mesura de les seves dents per a garantir una major comoditat. Conforme canvií els jocs d’aligners cada dos setmanes, les seves dents s’aniran movent de forma gradual, poc a poc i setmana rere setmana, fins que estiguin a la posició final desitjada.

Invisalign és còmode, transparent i extraible, per la qual cosa transforma el seu somriure sense interferir en la seva vida quotidiana. Més de 3 milions de persones de tot el món ja l’han descobert.

 

Quins són els beneficis d’Invisalign?

Els aligners Invisalign són transparents. Ningú notarà que els porta posats, això fa que Invisalign s’adapti sense problemes al seu estil de vida i a la seva relació diària amb la resta.

Els aligners són extraibles. A diferència del que passa amb els aparells fixes metàl·lics, disfrutarà de la flexibilitat de menjar i beure el qeu vulgui durant el tractament amb solament treure’s els aligners. També pot treure-se’ls per raspallar-se les dents i utilitzar el fil dental com ho faria normalment per evitar l’halitosi i mantenir una higiene bucal adequada.

A diferència dels aparells fixes tradicionals, no hi ha bràquets no al·lambres. Això significa que, en la majoria dels casos, tingui que passar menys temps a la consulta del seu dentista.

Finalment, Invisalign li permet veure els seus resultats i el seu pla de tractament virtual inclús abans de començar el tractament, de manera que pot veure l’aspecte que s’espera que tinguin les seves dents quan acabi el tractament.

De que estan fets els aligners i quin aspecte tenen?

Els aligners, practicament invisibles, estan fets d’un material termoplàstic d’ús mèdic d’alta resistència, dissenyat exclusivament per al sistema Invisalign. Els aligners es fabriquen a mida de cada pacient i s’ajusten perfectament a les seves dents.

Avantatges

  • Més còmode
  • Més discret
  • Més higiènic
  • Més pràctic
  • Més econòmic

 

Per mésinformació poden visitar la seva pàgina web, l’enllaç és

www.invisalign.es

vídeo invisalign