Pròtesis sobre barra fresada en titani amb 4 locators

Pacient que acudeix a la consulta per fer una rehabilitació completa.

 
A la part superior porta un pont sobre 4 dents on presenta caries que provoca un desajust del pont. 
A la part inferior el pacient presenta una pèrdua d'òs important a nivell dels incisius inferiors degut a un probema periodontal i varies caries.
Un cop fet l'estudi del cas i la se valoració, li plantejem al pacient l'extracció de les peces dentals superiors i els incisius inferiors afectats, i posteriorment rehabilitar-ho amb implants. 
 
A la part inferior se li planteja un pont fixe sobre implants. I al superior li colocarem 6 implants amb una barra fresada amb locators i una sobredentadura que un cop en boca es queda fixa mitjançant un sistema d'anclatges (locators).
 
 
 
Hem utilitzat per aquest cas el sistema CAD CAM per al diseny i fabricació de la barra; és un sistema tecnològic que permet el diseny i l'elaboració de protesis dentals per ordenador. Mitjançant aquesta tecnologia digital estem en condicions de disenyar i fabricar rehabilitacions odontològiques extremadament precises i amb la més alta qualitat. Aquestes característiques ens permeten reduir enormement el marge d'error humà per conseguir un gran percentatge d'èxit. 
 
 
 
 
La barra és una estructura longitudinal que es fixa als implants i presenta un sistema de retenció per anclar la pròtesi, consisteix en distribuir uns locators (boles) en la pròpia barra que s'anclen dins de l'estructura d'aquesta a través d'un sistema de retenció.
Sobre la barra i colocarem una pròtesis removible implantomucosoportada, són pròtesis que es subjecten en els implants a través de la barra recolzant-se sobre la mucosa oral, és a dir la geniva.
Al tractar-se d'una pròtesis removible te la ventatge de que el pacient se l'ha de treure per netejar-la i netejar també la barra i un cop neta se la torna a posar quedant completament fixa.
 
 
 
 
Fotos del resultat final del tractament: