INVISALING I CARILLES

La pacient va venir a la consulta i ens va demanar que volia un canvi estètic en les seves dents, volia posar-se carilles en els incisius superiors.
Li vam plantejar un canvi estètic que anava més enllà, el qual consistia en col·locar les dents amb invisalign, per aconseguir així ampliar el somriure i millorar l'oclusió. Un cop acabada la col.locació de les dents, realitzaríem un blanquejament i posteriorment li col·locaríem les carilles de ceràmica, fent que així el canvi estètic fos immillorable.
 
 

La pacient el primer dia

Fotos del primer dia que la pacient va venir a la consulta.
 

Tractament Invisalign acabat

La pacient va duu un tractament d'Invisalign durant 12 mesos, on es va corregir l'alineació de les dents posicionant-les favorablement per poder fer la rehabilitació.
Com es pot veure en la fotografia inferior vam deixar un petit espai a nivell dels incisius per poder rehabilitar amb les carilles, conservant al màxim el teixit dentari.
 
 

Tractament blanquejament dental de clínica

Després del tractament d'Invisalign vam fer una blanquejament per poder així, aconseguir uns tons més blancs a les dents, abans de col·locar les carilles de ceràmica.
 
      ABANS                                                                                 
       DESPRÉS
 

Col.locació carilles ceràmiques

Un cop fet el blanquejament vam deixar passar 15 dies per començar a preparar les carilles. El procediment és molt meticulós per poder garantir la funcionalitat, estabilitat i estètica de la dent.
 
El disseny de la preparació de la dent, tal i com es veu en la fotografia és molt conservador i no s'ha hagut de desvitalitzar cap dent.
   
              
 
 

Fotos abans i després del tractament